Spring naar content

Recruitment

Ben je op zoek naar een (vaste) baan en lukt het je zelf niet om hiervoor de juiste ingangen te creëren? Pellaton Stars heeft een wijd netwerk aan klanten die regelmatig op zoek zijn naar mensen met jouw expertise!

In een notendop

  • Wij helpen je in met de volgende stap in je carrière
  • Groot netwerk van klanten en kandidaten
  • Wij bieden posities bij bedrijven in uiteenlopende branches

Wij zijn er voor jou

Of je nu wilt werken binnen een grote corporate omgeving of dat je beter tot je recht komt binnen een wat kleiner MKB-bedrijf; wij hebben de juiste connecties om jou verder te helpen met de volgende stap in je carrière.

Ben je als opdrachtgever op zoek naar een vaste invulling van een openstaande positie? De kans is groot dat Pellaton Stars hier de juiste persoon voor kent.

Wij weten van onze kandidaten wat hun ambities zijn, waar hun sterktes/zwaktes liggen, wat hun wensen zijn als het gaat om reizen, arbeidsvoorwaarden etc., zodat een match snel gemaakt kan worden.

Ons netwerk met honderden professionals kunnen wij op ieder moment aanspreken.

Recruitment diensten

Bekijk hieronder een greep uit onze recruitment diensten.

IT recruitment

Laat IT voor je werken

IT recruitment

Gemak dient de mens

Heb je moeite met het vinden van de  juiste kandidaat voor je interne IT vacature (b.v. SAP, Oracle, Mendix of MS365) of tijdelijke opdracht. Wil je met ons praten over het recruitment proces? Kies voor gemak en bel ons!

Ben je op zoek naar je volgende uitdagende baan of interim opdracht in het IT vakgebied (b.v. Power BI consultant, SAP Basis consultant, ?

We helpen je graag met onze kennis en expertise van deze uitdagende en krappe markt.

Voor meer informatie over IT recruitment of werving en selectie volg de link!

Bel of mail ons!

Neem contact op

Finance recruitment

Uitbreiden of uitbesteden?

Finance recruitment

Uitbreiden of uitbesteden?

Finance recruitment is een van de drie recruitment diensten van Pellaton Stars.

Net als de IT branche is de financiële wereld volop in beweging op het gebied van automatisering en digitalisering. Financial modelling en data/risk analytics zijn een aantal onderwerpen die de laatste jaren spelen.

Voor meer informatie over Finance recruitment klik hier!

De vraag naar finance en IT professionals blijft de komende jaren toenemen en de markt wordt steeds lastiger om aan de juiste mensen te komen.

Pellaton Stars helpt je graag verder!

Neem contact op

Tech recruitment

Techniek werkt!

Tech recruitment

Techniek werkt!

Naast IT recruitment heeft Pellaton Stars ook ruime ervaring met het werven en selecteren van de juiste kandidaten voor bijvoorbeeld Operationele Technologie (OT) of engineering vacatures.

Voor meer informatie over Tech recruitment klik hier!

Zoek je uitbreiding van je team van software ontwikkelaars of AI specialisten of zoek je een cyber security analist, neem dan contact met ons op.

Ben jij de man of vrouw die de machines of de robot programmeert, onderhoud of aanstuurt en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging

Laat het ons weten!

Neem contact op

Ontdek verhalen van onze klanten