Spring naar content

Tech recruitment

Welkom bij Pellaton Stars, dé partner voor het vinden van hoogwaardige technische professionals.

Tech Recruitment

Welkom bij Pellaton Stars, dé partner voor het vinden van hoogwaardige technische professionals. Naast onze expertise in IT recruitment, hebben we ook ruime ervaring in het werven en selecteren van kandidaten voor operationele technologie (OT) en engineering vacatures. Bij Pellaton Stars begrijpen we de cruciale rol van techniek in diverse sectoren en streven we ernaar om de perfecte match te maken tussen werkgevers en technische specialisten. Lees verder om meer te ontdekken over onze unieke aanpak op het gebied van tech recruitment.

Tech Recruitment Expertise

Bij Pellaton Stars hebben we uitgebreide kennis en ervaring in het vinden van topkandidaten voor technische functies. Of je nu op zoek bent naar uitbreiding van je team van softwareontwikkelaars, AI-specialisten, cyber security analisten, of technici die machines en robots programmeren, onderhouden of aansturen, wij hebben de expertise en het netwerk om aan jouw behoeften te voldoen.

Operationele Technologie (OT) en Engineering Vacatures

Naast IT-functies begrijpen we ook de specifieke vereisten en uitdagingen van operationele technologie (OT) en engineering. We hebben ervaring in het werven van technische professionals voor diverse sectoren, zoals productie, energie, transport en meer. Of je nu een expert nodig hebt op het gebied van industriële automatisering, procesengineering, machinebouw of andere technische specialisaties, Pellaton Stars staat voor je klaar.

Uitdagende nieuwe kansen

Ben jij een getalenteerde professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de technische sector? Bij Pellaton Stars moedigen we jou als tech professional aan om contact met ons op te nemen. Of je nu een ervaren machine operator, een robotica engineer, een onderhoudstechnicus of een technisch projectmanager bent, wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte match voor jouw carrièregroei.

Onze aanpak

Bij Pellaton Stars geloven we in een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak. We leren jouw bedrijfscultuur, doelen en vereisten kennen, zodat we de juiste kandidaten kunnen selecteren die niet alleen de technische vaardigheden hebben, maar ook passen bij jouw organisatie. Voor kandidaten streven we ernaar om jouw professionele ambities, technische vaardigheden en persoonlijke wensen te begrijpen, zodat we de perfecte carrièremogelijkheden kunnen vinden.

Ben je op zoek naar technisch talent om je team te versterken? Of ben je als tech professional op zoek naar nieuwe uitdagende kansen? Laat het ons weten! Neem vandaag nog contact op met Pellaton Stars en ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het vinden van de beste technische professionals of de ideale technische carrièrestap voor jou.