Spring naar content

Recruitment Process Outsourcing

Bij Recruitment Process Outsourcing gaat het om het oplossen van de uitdagingen die komen kijken bij het werven van de juiste medewerkers voor jouw organisatie. Door het recruitmentproces te outsourcen, kom je tot effectieve en real-time oplossingen voor al die uitdagingen die de groei van je organisatie nu in de weg zitten.

Ben je als opdrachtgever op zoek naar een vaste invulling van een openstaande positie? De kans is groot dat Pellaton Stars hier de juiste persoon voor kent.

In een notendop

  • Recruitment uitbesteed werkt!
  • Wij verzorgen het proces
  • Remote of op locatie

Onze werkwijze

Je hebt RPO en je hebt Pellaton Stars. Dit zeggen we zo stellig omdat wij niet geloven in het simpelweg over de schutting gooien van recruitment, wat in veel organisaties gebeurt. Nee, onze gedachte is dat RPO altijd gericht is op de lange termijn én in nauwe samenwerking met de opdrachtgever gebeurt. Nemen wij de opdracht aan, dan duiken we met ons team eerst diep in je bedrijf, zodat we je van binnen en buiten leren kennen. Van de mensen tot de data. Van de strategie tot de uitvoerende processen. Wat kan beter? Wat heeft een nieuwe medewerker nodig om over een paar jaar nog bij de organisatie te passen?

We pakken hierbij niet het hele recruitment over, maar nemen delen uit handen. Kortgezegd richten we recruitmentprocessen in bij start- en scale ups professionaliseren we ze bij middelgrote bedrijven en versterken we ze bij corporates. Wat wij daarbij wel en niet doen en wanneer we het stokje weer overdragen aan jouw mensen, bepalen we in overleg met jou.

Samen muziek maken
Omdat we elkaar nodig hebben om tot duurzame successen te komen, spreken we bij Pellaton Stars dan ook liever van Recruitment Process Orchestrating dan van Recruitment Process Outsourcing. In ons orkest speelt iedereen zijn eigen instrument, en samen vormt dat een geheel dat meer is dan de som der delen. Een andere manier waarop we RPO wel eens vertalen, is Recruitment Performance Optimisation. Op welke doelgroep moeten we de werving focussen om ervoor te zorgen dat de bedrijfsdoelen behaald worden? Hoe optimaliseren we de recruitmentinspanningen? We gaan zorgen dat we de juiste dingen gaan doen met elkaar. Voorsorteren, zodat je straks de juiste mensen hebt.

Neem contact op

Ontdek verhalen van onze klanten