Spring naar content

Wij zijn
Pellaton Stars

Pellaton Stars is uw partner in het werven en selecteren van de juiste professionals. Of het nu gaat om flexibele inzet of over het invullen van een functie voor een vast dienstverband.

“Zakelijk als het moet, persoonlijk als het kan.”

We opereren op het snijvlak van business en IT.

Met persoonlijk contact en oprechte aandacht voor onze consultants en opdrachtgevers onderscheiden we ons van andere bureaus. Bij ons weet je wél hoe tariefstelling en marges in elkaar zitten. We geven een eerlijk en onderbouwd advies. Dat doen we graag onder ’t genot van een kopje koffie, maar we zijn ook in voor een biertje op de vrijdagmiddag. Eigenlijk is dat precies hoe we zijn: zakelijk als het moet, persoonlijk als het kan.

Pellaton Stars is SNA gecertificeerd en is in het bezit van een G-rekening.

“Word onderdeel van ons team van recruitment specialisten”

Voor Pellaton Stars zijn wij altijd geïnteresseerd in ondernemende recruiters met ervaring, maar ook als starter ben je bij ons welkom. Stuur een e-mail met motivatie en CV naar staffing@pellatonstars.nl en wij nemen contact met je op.
Ga naar de werken bij pagina voor de openstaande vacatures.

Vector (2)

Partners

Samenwerken maakt sterk! We werken graag samen met partijen die ons versterken. Pellaton Stars gelooft in ‘samen doen’. Samen weten we meer, ontdekken we meer en creëren we meer.

Samenwerken loont! Naast samenwerken met onze klanten werken wij met diverse partijen op structurele wijze samen.