SAP Projectmanager – Utrecht

Introductie – Voor onze relatie in Utrecht zijn we per direct op zoek naar een ervaren SAP Projectmanager. Vast dienstverband.

Consultant Data & Analytics – Utrecht (+klantlokatie)

Introductie – Deze nieuwe Nederlandse start-up wil de best mogelijke vak ervaren ICT professionals aan zich verbinden die zich prettig voelen in optreden in veelal internationale setting in projecten in de top van het Nederlandse bedrijfsleven (Philips, ASML, Heineken enz.) en die hun skills blijvend willen ontwikkelen.

SAP Retail Consultant – Utrecht

Introductie – Voor onze relatie in Utrecht zijn we per direct op zoek naar een ervaren SAP Retail Consultant. Vast dienstverband.

Starter ICT – Nijkerk

Introductie Zet je je graag in voor een tevreden klant? Ben je daarnaast communicatief sterk onderlegd en vind je vrijheid belangrijk in je werk?Opdrachtgever zet zich dagelijks in om ondernemers in het MKB te helpen bij ICT-uitdagingen. Dat doen we met begrijpelijke oplossingen, heldere overeenkomsten en duidelijke taal.

Microsoft 365 Engineer – Nijkerk / Breda

Introductie Opdrachtgever zet zich dagelijks in om ondernemers in het MKB te helpen bij ICT-uitdagingen. Dat doen we met begrijpelijke oplossingen, heldere overeenkomsten en duidelijke taal.