Spring naar content

Microsoft Power BI Consultant – Utrecht + klantlokatie

Introductie

Onze klant is op zoek naar Microsoft Power BI Consultants die zich prettig voelen in optreden in veelal internationale projecten in de top van het Nederlandse bedrijfsleven (Philips, ASML, Heineken enz.).

Organisatie

Oprichters hebben een track record in gedane projecten en zijn zeer ervaren in de belangen van klanten die doelen nastreven in hun IT systemen in integratie, functies, roll-outs en Total Cost of Ownership. Ze streven lange termijn relaties met klanten na en kijken vooruit wat de noodzakelijke stappen zijn om klantdoelen te realiseren en hebben daar de juiste mensen bij nodig met de juiste ervaring, kennis van zaken en instelling.

Functie

Jr/Mr/Sr Consultant Microsoft Power BI Data & Analytics – vanaf 1 jaar ervaring, realiseren van on-premise en Cloud Business Intelligence oplossingen, voorspellen middels Artificial Intelligence en machine learning, Agile werken.

Functie-eisen

Voor de functie geldt reisbereidheid Randstad en Zuid NL, vaardig in Nederlands en Engels, relevante HBO/Universitaire studie, focus op klant en proces, toegankelijke en vriendelijke persoonlijkheid, service verlenend en scherp op continue verbeteringen in opdrachten en eigen ontwikkeling.

Aanbod

Werken in deze start-up betekent ondernemingsgeest om succesvol te zijn en te blijven en constante aandacht voor hoe de klant op de beste manier te helpen is om doelen te realiseren. Met een sterke focus op nieuwe techniek en een beroep dat op je wordt gedaan om het beste uit jezelf te halen en je blijvend te kunnen ontwikkelen. 

38-40 urige werkweek, salaris, bonus, lease-auto, werklocatie te Utrecht danwel klant danwel thuis, onkostenvergoeding, pensioenvergoeding, laptop/telefoon.

Sollicitatie

Sander Hollings +31 (0)85 065 46 68

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk

CAPTCHA code