Spring naar content

Sap Analytics Cloud​

SAP Analytics Cloud (SAC) is de nieuwste en meest geavanceerde ontwikkeling van het SAP HANA Cloud platform. ‘The New Generation of Software as a Service’ wordt dit zeer innovatieve platform ook wel genoemd. De belangrijke onderdelen van uw bedrijf zoals Business Intelligence, Enterprise Planning en Augmented Analytics Cloud komen hierin samen om de bedrijfsvoering van uw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Lees snel verder!

SAP Analytics Cloud is de meest geavanceerde manier om uw planning en analyses op een duidelijke manier te presenteren, onderbouwen en vervolgens uit te voeren. Hierdoor zullen belangrijke beslissingen makkelijker genomen kunnen worden. Beslissingen die worden genomen op basis van data en niet op onderbuikgevoel. Dit komt mede door de de perfect uitgewerkte integratie in SAP-applicaties en simpele toetreding tot heterogene gegevensbronnen. Binnen heel het bedrijf zullen de processen die betrekking hebben op planning en het analyseren foutloos uitgevoerd kunnen worden. De inzichten die deze data geven, leiden tot betere acties, waarbij iedere beslissing gebaseerd is op betrouwbare en duidelijke data. De data tonen exacte cijfers over waar uw onderneming staat en geeft daarnaast een prognose voor de toekomst. Handel met vertrouwen en zekerheid en kies voor de Sap Analytics Cloud. De grafieken en heldere planning geven een perfect inzicht in de huidige stand van zaken van uw bedrijf.

Dé perfecte Analytics Cloud oplossing voor uw bedrijf

SAP Analytics Cloud heeft duizenden klanten – uit ruim 75 landen – die zijn verspreid over de hele wereld. Deze populariteit heeft de software te danken aan het feit dat verschillende afdelingen in uw organisatie inzichten krijgen en hier analyses uit op kunnen maken. Het nemen van een verkeerde beslissing, is hierdoor verleden tijd. Dit resulteert in een kosten- en tijdsbesparing.

Om analyses en prognoses te maken, wordt gebruik gemaakt van machine learning, national language learning en national language generation. Wanneer u al gebruik maakt van SAP S/4 HANA of SAP succesfactoren is The Sap Analytics Cloud de ideale manier om uw resultaten verder te analyseren en optimaliseren. Alle informatie die essentieel is voor de onderneming is binnen een oogopslag te vinden. U kunt ook gemakkelijk samen met u andere collega’s overleggen aan de hand van de informatie die u tot u beschikking hebt. Het platform verbindt namelijk écht!

U heeft maar één gebruikerservaring nodig om verschillende stappen in het beslissingsproces te doorlopen. Zo zullen bepaalde scenario’s automatisch gepland worden door de zeer nauwkeurige voorspellingen die de SAP Analytics Cloud zal genereren. SAP Analytics zal het beslissingspunt zoveel gemakkelijker maken wanneer u waardevolle data tot uw beschikking heeft. Het automatiseren hiervan gebeurt via machine learning. Alles wordt perfect ingesteld, waardoor beslissingen kunnen worden gemaakt die het bedrijf sterk ten goede zullen komen.

Natuurlijk zijn er nog vele andere Cloud Analyse Oplossingen. Wij van Pellaton Stars zijn ervan overtuigd dat de SAP Cloud Analytics meerwaarde biedt ten opzichte van andere Cloud Analyse oplossingen. We leggen graag uit waarom!

  • Sap Analytics Cloud brengt de werelden van analyses, voorspellingen en planning bij elkaar om tot dé perfecte oplossing binnen de Cloud te komen. Tussen inzicht en actie zitten minimale stappen, waardoor u snel door kan om de resultaten te maximaliseren.
  • Voor iedere verschillende branche worden speciale pakketten samengesteld. Zo zal de Cloud oplossing precies bieden wat uw bedrijf nodig heeft.

Wat is Analytics Cloud?

Een Cloud is simpel gezegd een publieke en/of private computer resource op afstand, waarbij data on-demand geanalyseerd wordt. Verzamelen, integreren, presentaties maken en deze inzichten vervolgens presenteren zijn processen die volledig zijn geoptimaliseerd. Het doel? Besluitvorming verder optimaliseren. Hierdoor zal uw onderneming zeer efficiënt te werk kunnen gaan en zal de communicatie tussen verschillende afdelingen soepel verlopen. Hiernaast zal het aflezen van de cijfers duidelijk worden aangegeven bij het analyseren van het bedrijf. Met nauwkeurige rapportages weet u waar uw bedrijf staat en waar het heen kan groeien.

Met betrekking tot de planning zal u door de Predictive Analytics Forecast de resultaten van de komende maanden kunnen voorspellen. U kunt daarnaast zelf gemakkelijk dingen aanpassen wanneer bepaalde zaken veranderen binnen uw bedrijf waardoor de balans direct doorberekend wordt. Denk hierbij aan het openen van een extra vestiging of uitbreiding van uw webshop. Er hoeft alleen nog maar naar de kosten en omzet te worden gekeken, waarna u veel meer tijd overhoudt om het uitgegeven budget te analyseren en te kijken waar dit geoptimaliseerd kan worden. De toekomstige range wordt dus automatisch bepaald. Smart insights waar u echt iets aan heeft!

Sap Analytics Cloud zorgt voor een effectieve, efficiënte en planmatige manier van werken

Door de unieke eigenschappen en mogelijkheden die het project bevatten is SAC een uniek en volwaardig product met een zeer hoge functionaliteit. Hierdoor wordt de End-To-End Decision making oplossing gemakkelijker gevonden om deze vervolgens door te zetten in acties. Ga voor een effectief en efficiënt proces en kom met de beste planning met de Sap Analytics Cloud.

Wilt u met SAP Analytics Cloud aan de slag, maar geeft u de implementatie en het daadwerkelijk werken met SAP Analytics Cloud in uw organisatie liever uit handen? Pellaton Stars is uw partner in het werven en selecteren van de juiste SAP-professional voor uw organisatie.

Het opzetten en onderhouden van een IT-omgeving is maatwerk, wat zorgvuldig en met de juiste expertise moet worden uitgevoerd. Het Pellaton Stars-netwerk van SAP-professionals heeft zich al jaren bewezen binnen verschillende projectomgevingen. Uw doelstellingen zullen door onze SAP-professional worden vertaald naar een strategisch plan voor de korte- en lange termijn. Met de beste service en maatwerk analyseren we de huidige status en kijken we samen hoe we dit kunnen perfectionaliseren om tot een goede positie te komen t.o.v. andere bedrijven uit uw branche. Wilt u kennismaken of samenwerken met een van onze SAP-consultants, neem contact met ons op.