Spring naar content

SAP S/4HANA

De allernieuwste uitgave van het ERP-Systeem van SAP is de S4HANA SAP. Dit is een memory database versie. Het systeem is te hosten on-premise, in de cloud of bij SAP zelf. Deze innovatieve ontwikkeling is voor veel bedrijven een schot in de roos om zo voorop te kunnen blijven lopen ten opzichte van de concurrentie. Zo ondersteunt deze ontwikkeling het invoeren van nieuwe bedrijfsmodellen, veranderende bedrijfsactiviteiten en bewerkingen van in- en externe bedrijfsmiddelen.

Zowel de cloud-, hybride- als on-premise implementatie worden volledig ondersteund. Het maakt niet uit hoe hard en vaak de branche, waarin u werkzaam bent veranderd. De S/4HANA SAP cloud zal zorgen voor de beste ondersteuning en flexibiliteit binnen de verschillende bedrijfsprocessen, met een consistent in-memory datamodel. Ook is machine learning op hoog niveau geïmplementeerd in dit innovatieve systeem. Dit bewezen technologieplatform zal u doen verbazen. Een gestructureerde bedrijfsvoering met duidelijke analyses van de bedrijfsdata- en prestaties zal een nieuwe standaard krijgen door middel van het S4HANA SAP-systeem.

Een gestructureerde bedrijfsvoering door S4HANA SAP

De innovatieve technologie die S/4HANA SAP met zich meebrengt, zal zorgen voor een blije IT-afdeling. De afdeling zal over de middelen beschikken om het toenemende aantal werkzaamheden succesvol te kunnen uitvoeren. Door de digitale transformatie van SAP zijn er verschillende factoren makkelijker in omgang geworden. De digital core is zeer gebruiksvriendelijk, geeft een duidelijk inzicht in bevindingen, resultaten en processen van grote hoeveelheden data. Deze worden weergegeven in duidelijke analytics. Hiernaast zal de IT-afdeling meer tijd overhouden voor belangrijkere zaken, dan vragen beantwoorden van collega’s. Dit komt vooral door intuïtieve gebruik van SAP, waardoor het systeem voor iedereen eenvoudig in gebruik te nemen is. Processen worden versimpeld, versneld en verbeterd. S4HANA SAP zorgt ervoor dat u vooroploopt in het innoveren van uw bedrijfsvoering. Hiernaast ondersteunt dit programma de belangrijkste processen van financiën en supply chain management tot Human resources (HR) en product lifecycle management. Hierdoor is het systeem op verschillende bedrijfsonderdelen een aanwinst. Modules kunnen geïntegreerd worden op de afdeling inkopen, verkopen, finance & control, productie, logistiek, research en development, service en EAM (asset management).

SAP innovaties ten goede van duurzaamheid

We snappen dat duurzaamheid een belangrijk onderdeel is binnen uw onderneming. SAP speelt hier met haar nieuwe ERP-systeem op in. Wist u dat SAP namelijk beschikt over verschillende duurzaamheidsoplossingen op het gebied van software? Activiteiten, ervaringen en financiële inzichten binnen uw bedrijfsprocessen zullen worden geïntegreerd om vervolgens alles duidelijk voor ogen te hebben. De bedrijfsoplossingen van SAP zorgen voor een dermate hoge efficiëntie dat de druk op het milieu wordt beperkt. Zo biedt S/4HANA SAP duurzame oplossingen voor onder anderen:

  • Duurzaamheid & ESG-rapportage; door de ideale samenwerking tussen sociale, financiële en milieu data helpt SAP om tot de ideale beslissingen te komen.
  • Klimaatverandering: de mate van CO2-uitstoot zal sterk afnemen door processen te optimaliseren. Materiaal- en tijdverspilling wordt tegengegaan door dit nieuwe S4HANA SAP-systeem.
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen; gelijkheid binnen uw gehele personeelsbestand en bedrijfsnetwerk. Een open netwerk waar iedere werknemer van profiteert.

Belangrijke feiten over S4HANA SAP

Vanaf 2027 wordt het programma SAP ECC niet meer ondersteund. Om voorop te blijven lopen op concurrenten uit dezelfde branche is S4HANA SAP een ware opvolger. Daarom is het belangrijk dat u voor die tijd bezig bent met het overstappen op de nieuwe memory database. Essentieel om uw onderneming goed voor te bereiden op de toekomst. S/4HANA SAP is dé innovatieve digital core die collega’s, netwerken van andere bedrijven, data en technologieën verbindt en maatwerk biedt die uw onderneming zeer ten goede zal komen. De business zorgt voor het optimaliseren van processen en applicaties die gemakkelijk met elkaar te integreren zijn.

Pellaton Stars SAP S4HANA partner

Wilt u met SAP S/4HANA aan de slag, maar geeft u de implementatie en het daadwerkelijk werken met SAP S/4HANA in uw organisatie liever uit handen? Pellaton Stars is uw partner in het werven en selecteren van de juiste SAP-professional voor uw organisatie.

Het opzetten en onderhouden van een IT-omgeving is maatwerk, wat zorgvuldig en met de juiste expertise moet worden uitgevoerd. Het Pellaton Stars-netwerk van SAP-professionals heeft zich al jaren bewezen binnen verschillende projectomgevingen. Uw doelstellingen zullen door onze SAP-professional worden vertaald naar een strategisch plan voor de korte- en lange termijn. Met de beste service en maatwerk analyseren we de huidige status en kijken we samen hoe we dit kunnen perfectionaliseren om tot een goede positie te komen t.o.v. andere bedrijven uit uw branche. Wilt u kennismaken of samenwerken met een van onze SAP-consultants, neem contact op en bekijk onze vacatures