Introductie

– Voor onze relatie in de regio Eindhoven zijn we per direct op zoek naar een Scrum Master – Energie Sector. Vast dienstverband.

Organisatie

Opdrachtgever ondersteunt met inmiddels 30 medewerkers nu 5 jaar opdrachtgevers in energie sector met data en software expertise om de energie transitie mogelijk te maken. Data analyse vindt plaats middels de laatste techniek en levert waarde op in de vorm van nieuwe inzichten en voorspellingen om beslissingen en investeringen op te baseren. Aanhoudende groei en noodzaak om de energie transitie te laten slagen zorgen voor de behoefte aan nieuwe mensen die over de juiste skills, achtergrond en instelling beschikken.

Functie

Je werkt als Scrum Master – Energie Sector in het ondersteunen van teams bij klanten in Agile werken en in het verspreiden van Agile werken in de klant organisatie.

Functie-eisen

HBO of Universitaire studie

Minimaal 2 jaar relevante werkervaring inclusief recent opgedane ervaring in Energie sector.

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Aanbod

Uitdagende functie bij ondernemend bedrijf dat kennis en kunde bundelt om een bijdrage te leveren aan de energie transitie. Moderne techniek, professionele werkomgeving, getalenteerde en gemotiveerde collega’s. Complete arbeidsvoorwaarden met aandacht voor persoonlijke doelstellingen, groei en training.

Inlichtingen

Sander Hollings +31 (0)85 065 46 68

Sollicitatie

Sander Hollings +31 (0)85 065 46 68

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

CAPTCHA code