Introductie

– Opdrachtgever gevestigd te regio Utrecht is nu een aantal jaar succesvol in ontwerp en bouw van apps en webapplicaties die waarde toevoegen aan processen bij klant organisaties. Klant bijstaan met een gedegen architectuur en bijbehorend platform is daarbij belangrijk. In de SAP markt beschikt opdrachtgever over een aantal mooie referentie klanten.

Functie

Een veelzijdige functie en werkomgeving waarbij je bijdraagt aan een optimale integratie van het SAP Cloud Platform bij bestaande en nieuwe klanten.

Functie-eisen

Ter uitbreiding zoekt men daarom een SAP PI/PO Integratie Expert met minimaal 3 jaar technische ervaring met sterke interesse en drive voor de laatste SAP techniek, inclusief integratie vraagstukken in SAP Cloud Platform (SCP/SCI) Je hebt ruime ervaring in Agile/Scrum manier van werken. Je bent enthousiast, nieuwsgierig en je deelt graag je kennis.

Aanbod

Salaris + bonus, mobiliteitsbudget, pensioen, auto, laptop/telefoon. Regelmatige kennis sessies en bijwonen van seminars en events. Of je gaat zelf op het podium staan, dat mag ook natuurlijk.

Inlichtingen

Sander Hollings +31 (0)85 065 46 68

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

CAPTCHA code