Introductie

– Voor onze opdrachtgever in de regio Eindhoven zijn we per direct op zoek naar een ervaren SAP EWM Consultant. Vast dienstverband.

Organisatie

Opdrachtgever met kantoor in de regio Eindhoven is ruim 5 jaar actief in supply chain architectuur, ondersteunen en verbeteren van planningsprocessen, verbeteren van de beheersbaarheid van goederen stromen en verbeteren van inzicht in processen voor bedrijven met logistieke operaties in Nederland. Na analyse van de klantvraag wordt het project en de werkzaamheden gedefinieerd en worden binnen overeengekomen tijd en budget de werkzaamheden uitgevoerd, of men sluit aan bij het reeds aanwezige team bij de klant om op te treden in geval van een tijdelijke wens in expertise op dit gebied. Met diverse klanten die inmiddels als referentie kunnen optreden timmert opdrachtgever hard aan de weg om schaalgrootte uit te breiden, waarbij men blijft binnen de focus van supply chain planning, uitvoering en analyse.

Functie

In de functie werk je voor 1 of meerdere klanten van opdrachtgever en breng je specifieke kennis in op het gebied van SAP EWM. Je hebt een adviserende en functionele rol en je draagt bij aan de planning en uitvoering van de werkzaamheden om te komen tot de gewenste oplossing.

Functie-eisen

Afgeronde HBO/WO opleiding

> 5 jaar relevante werkervaring, sterke skills in SAP EWM configuratie

Sterke interesse in het werkveld, communicatief vaardig

Aanbod

Complete arbeidsvoorwaarden incl. jaarlijkse bonus tot 3 maandsalarissen

Klein bedrijf met gedreven en ervaren collega’s

Informele, open bedrijfscultuur

Opleidingsmogelijkheden

Inlichtingen

Sander Hollings +31 (0)85 065 46 68

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

CAPTCHA code