Introductie

– Opdrachtgever gevestigd te regio Utrecht is nu een aantal jaar succesvol in ontwerp en bouw van apps en webapplicaties die waarde toevoegen aan processen bij klant organisaties. Klant bijstaan met een gedegen architectuur en bijbehorend platform is daarbij belangrijk. In de SAP markt beschikt opdrachtgever over een aantal mooie referentie klanten.

Functie

Ter uitbreiding zoekt men daarom een SAP Cloud Expert met minimaal 3 jaar technische ervaring met sterke interesse en drive voor de laatste SAP techniek (SCP/SCI) Je beschikt over visie en je hebt ervaring in het adviseren van klanten omtrent optimale inzet en gebruik van het SAP Cloud Platform. Je bent enthousiast, nieuwsgierig en je deelt graag je kennis met klanten en collega’s.

Aanbod

Het aanbod bestaat uit een veelzijdige functie en werkomgeving waarbij je bijdraagt aan de roadmaps en de projecten die hieruit voortkomen bestaande en nieuwe klanten met een focus op optimale inzet van het SAP Cloud Platform.

Salaris + bonus, mobiliteitsbudget, pensioen, auto, laptop/telefoon. Regelmatige kennis sessies en bijwonen van seminars en events. Of je gaat zelf op het podium staan, dat mag ook natuurlijk.

Inlichtingen

Sander Hollings +31 (0)85 065 46 68

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

CAPTCHA code