Introductie

– Voor onze relatie met vestigingen in o.a. regio Utrecht en Den Bosch zijn we per direct op zoek naar een SAP BI Analytics Consultant. Vast dienstverband.

Organisatie

Gevestigd in de regio Utrecht en ‘s-Hertogenbosch is onze relatie ruim 10 jaar succesvol en gegroeid naar een succesvolle partij met ruim 200 medewerkers. Met vele uitgevoerde SAP implementaties zijn ze een gevestigde partij met focus op SAP S4/HANA, integratie, beheer, ontwerp en bouw van apps en Business Intelligence. Alles om bedrijfsprocessen te ondersteunen met oplossingen waar IT voor bedoeld is. Om aan de groeiende klantvraag te voldoen zijn ze op zoek naar versterking. No-nonsense, informeel, oplossingen moeten werken en waarde, zekerheid en kwaliteit bieden tegen acceptabele investering voor klant.

Functie

Je gaat aan de slag als SAP BI Analytics Consultant. Je werkt op het snijvlak van IT en processen en je helpt klanten bij het oplossen van complexe vraagstukken. Je werkt in een hecht team met veel verantwoordelijkheid, maar ook vrijheid.

Functie-eisen

HBO denk- en werkniveau

Werkervaring in SAP Analytics Cloud, Embedded Analytics, Data Intelligence, Data Warehouse Cloud / HANA Cloud of je hebt een voldoende sterke achtergrond in SAP BI (BW / BO / BODS) om je hierin verder te kunnen ontwikkelen.

Certificering is een pre

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Aanbod

Een afwisselende baan in een innovatieve werkomgeving. Je werkt samen met enthousiaste collega´s voor middelgrote SAP klanten.Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en genoeg ruimte voor het invullen van eigen wensen c.q. persoonlijke ontwikkeling

Inlichtingen

Sander Hollings +31 (0)85 065 46 68

Sollicitatie

Sander Hollings +31 (0)85 065 46 68

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

CAPTCHA code