Introductie

– Voor onze relatie in de regio ‘s-Hertogenbosch zijn we per direct op zoek naar een SAP BASIS Netweaver Consultant. Vast dienstverband.

Organisatie

Met kantoor in de regio ‘s-Hertogenbosch is onze relatie bijna 10 jaar succesvol en gegroeid naar een succesvolle partij met ruim 50 medewerkers. Met vele uitgevoerde SAP implementaties zijn ze een gevestigde partij met focus op SAP Logistiek, S4/HANA, integratie, beheer, ontwerp en bouw van apps en Business Intelligence. Alles om bedrijfsprocessen te ondersteunen met oplossingen, waar IT voor bedoeld is. Om aan de continue klantvraag te voldoen zijn ze op zoek naar versterking. No-nonsense, informeel, oplossingen moeten werken en waarde, zekerheid en kwaliteit bieden tegen acceptabele investering voor klant.

Functie

Je werkt als SAP BASIS Netweaver Consultant in continue bewaking van klantsystemen op het gebied van hardware, operating system, database en SAP. Je werkt vanuit kantoor in de SAP installaties van klanten die in beheer zijn. Je werkt samen met enthousiaste en ervaren collega’s om klanten te ontzorgen.

Functie-eisen

HBO denk- en werkniveau

>3 jaar kennis en ervaring met SAP BASIS werkzaamheden (BASIS/Netweaver/PI/PO/ABAP/API/XML/Java)

Wenselijk is dat je reeds hebt kennisgemaakt met SAP Cloud Platform en SAP Cloud Integratie

Goede beheersing van de Nederlandse taal

Aanbod

Een afwisselende baan in een innovatieve werkomgeving.. Je werkt samen met enthousiaste collega´s voor kleine en middelgrote SAP users in een hecht team met ervaren collega’s. Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris en genoeg ruimte voor het invullen van eigen wensen c.q. persoonlijke ontwikkeling. Het is mogelijk om deel te nemen in de organisatie.

Inlichtingen

Sander Hollings +31 (0)85 065 46 68

Solliciteren