Introductie

– Voor onze relatie in de regio Eindhoven zijn we per direct op zoek naar een Java C# Developer. Vast dienstverband.

Organisatie

Opdrachtgever ondersteunt met inmiddels 30 medewerkers nu 5 jaar opdrachtgevers in energie sector met data en software expertise om de energie transitie mogelijk te maken. Data analyse vindt plaats middels de laatste techniek en levert waarde op in de vorm van nieuwe inzichten en voorspellingen om beslissingen en investeringen op te baseren. A.I, Machine Learning en IoT worden realiteit en ingezet om deze doelen te bereiken. Aanhoudende groei en noodzaak om de energie transitie te laten slagen zorgen voor de behoefte aan nieuwe mensen die over de juiste skills, achtergrond en instelling beschikken.

Functie

In de functie schrijf je moderne software in projecten die data betrekken en benutten in energie sector, bijvoorbeeld voor het ontwikkelen van tooling en connectors voor het ontsluiten van data tussen meerdere systemen.

Functie-eisen

HBO of Universitaire studie

Minimaal 1 jaar relevante werkervaring in Java C# development en/of Python development

Up to date Java versie kennis

Angular, React en kennis van Cloud technologie is een pre

Ervaring met Agile SCRUM wijze van werken

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Communicatief: in staat om met klant te overleggen en kennis te delen met collega’s en klant medewerkers.

Ervaring met software voor energievraagstukken is een pre (smart grid en settlement, netplanning, asset management en smart maintenance, smart charging enz.)

Aanbod

Uitdagende functie bij ondernemend bedrijf die kennis en kunde bundelt om een bijdrage te leveren aan de energie transitie. Moderne techniek, professionele werkomgeving, getalenteerde en gemotiveerde collega’s. Complete arbeidsvoorwaarden met aandacht voor persoonlijke doelstellingen, groei en training.

Inlichtingen

Sander Hollings +31 (0)85 065 46 68

Sollicitatie

Sander Hollings +31 (0)85 065 46 68

Solliciteren