Spring naar content

SAP MM

SAP Material Management (MM) is een belangrijke module in SAP. MM ondersteunt de inkoop- en voorraadprocessen die voorkomen in de dagelijkse bedrijfsvoering van een bedrijf. Deze MM-module bevat o.a. inkoop, goederenontvangst, materiaalopslag, verbruiksgerichte planning en voorraad. De SAP MM-module is geïntegreerd met andere SAP processen, zoals Finance (FI), Controlling (CO), Sales and Distribution (SD), Quality Management (QM), Plant Maintenance (PM), Production Planning (PP) en Warehouse Management (WM). Het inkoopproces wordt gestart wanneer er behoefte is aan een dienst of aan een materiaal. Als het materiaal of dienst niet intern kan worden verkregen, moet de verantwoordelijke persoon een leverancier vinden die het op de vereiste datum kan leveren. Het aankoopproces wordt gestart met het maken van een inkoopaanvraag (PR), gevolgd door een inkooporder (PO), een goederen ontvangst, een factuurverificatie en tot slotte de betaling aan de leverancier.

Sub-processen voor Material Management zijn o.a. Material Planning, Purchasing, Inventory Management, Vendor Valuation, Invoice Verification, Statutory Requirements, Procurement Process

Pellaton Stars helpt u aan de juiste SAP consultants!

Wilt u met de bedrijfssoftware van SAP aan de slag, maar geeft u de implementatie liever uit handen? Dan bent u bij Pellaton Stars aan het juiste adres. Pellaton Stars is uw partner in het werven en selecteren van de juiste IT-professional.

Pellaton Stars heeft een omvangrijk netwerk van mensen en bedrijven die enerzijds deze expertises bezitten en aan de andere kant de behoefte hebben aan consultants met deze expertise. De meerwaarde van Pellaton Stars ligt dan ook in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van deze expertises.