Spring naar content

SAP EWM

SAP Extended Warehouse Management (EWM) is in 2008 de opvolger van SAP LES (WM) en zorgt er voor dat u controle heeft over uw warehouse management processen. Het kan hier zowel gaan om interne- als externe warehouse management processen. SAP is gestopt met het ontwikkelen aan SAP LES (Logistics Execution System) in 2006. Een belangrijk verschil tussen WM en EWM is dat EWM standaard software is met een “rapid deployment” principe, waar SAP WM op maat gemaakt c.q. aangepast werd voor de klant. Met SAP EWM krijgt u inzicht en overzicht in uw magazijnactiviteiten en helpt het u efficiënter te werken om aan de constant veranderende complexe vraag te voldoen.

Pellaton Stars helpt u aan de juiste SAP consultants! Wilt u met de bedrijfssoftware van SAP aan de slag, maar geeft u de implementatie liever uit handen? Dan bent u bij Pellaton Stars aan het juiste adres. Pellaton Stars is uw partner in het werven en selecteren van de juiste IT-professional.

Pellaton Stars heeft een omvangrijk netwerk van mensen en bedrijven die enerzijds deze expertises bezitten en aan de andere kant de behoefte hebben aan consultants met deze expertise. De meerwaarde van Pellaton Stars ligt dan ook in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van deze expertises.

Bekijk hier onze vacatures.