Spring naar content

SAP Consultant Financieel / Logistiek / BI – Utrecht-Remote

Introductie

Deze Nederlandse SAP consultancy partij wil SAP-consultants en SAP-projectmanagers aan zich binden.

Organisatie

Oprichters hebben een track record in gedane projecten en zijn zeer ervaren in de belangen van klanten die doelen nastreven in hun IT systemen in integratie, functies, roll-outs en Total Cost of Ownership. Ze streven lange termijn relaties met klanten na en kijken vooruit wat de noodzakelijke stappen zijn om klantdoelen te realiseren en hebben daar de juiste mensen bij nodig met de juiste ervaring, kennis van zaken en instelling.

Functie

Junior SAP Finance Consultant – 0-2 jaar ervaring in FI en/of CO transacties

Junior SAP SCM Logistiek Consultant – 0-2 jaar ervaring in SCM transacties, APO en/of EWM kennis is een pre.

Medior / Senior SAP Finance Consultant –  vanaf 3 jaar ervaring, customizing ervaring

Medior / Senior SAP SCM Logistiek Consultant – vanaf 3 jaar ervaring, customizing ervaring

Senior SAP Finance Architect – Haalbaarheidsstudies, Proces beoordelingen, Blueprinting, Subject Matter Expert, optreden in pre-sales situaties en geven van S4/HANA Workshops

Jr/Mr/Sr Consultant SAP BI Data & Analytics – vanaf 1 jaar ervaring, realiseren van on-premise en Cloud Business Intelligence oplossingen, voorspellen middels Artificial Intelligence en machine learning, Agile werken.

Functie-eisen

Voor alle functies geldt reisbereidheid Randstad en Zuid NL, vaardig in Nederlands en Engels, relevante HBO/Universitaire studie, focus op klant en proces, toegankelijke en vriendelijke persoonlijkheid, service verlenend en scherp op continue verbeteringen in opdrachten en eigen ontwikkeling. Ervaring in SAP S/4 HANA (Cloud of On-premise) is een pre.

Aanbod

Werken in deze start-up betekent ondernemingsgeest om succesvol te zijn en te blijven en constante aandacht voor hoe de klant op de beste manier te helpen is om doelen te realiseren. Met een sterke focus op nieuwe techniek en een beroep dat op je wordt gedaan om het beste uit jezelf te halen en je blijvend te kunnen ontwikkelen. 

38-40 urige werkweek, salaris, bonus, lease-auto, werklocatie te Utrecht danwel klant danwel thuis, onkostenvergoeding, pensioenvergoeding, laptop/telefoon.

Sollicitatie

Sander Hollings +31 (0)85 065 46 68

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 2 MB)

Contactgegevens

Prive Werk

CAPTCHA code