Spring naar content

Outsystems

Bent u op zoek naar tijdelijke of vaste inzet van Outsystems consultants, waarmee de digitale transformatie van uw onderneming écht stappen maakt en deze wordt versneld? Dan zit u bij Pellaton Stars goed. Outsystems is een uniek low code platform, waarbij het organisaties en ondernemingen daadwerkelijk kan helpen met effectieve applicatieontwikkeling. Niet voor niets wordt Outsystems gezien als de toekomst van low code development en de perfecte volgende stap om bij te blijven in de digitale wereld. Outsystems is een perfect platform wanneer u een mobiele- of webapplicatie wilt ontwikkelen of aanpassen.

Low code Outsystems platform

U heeft vast gehoord van low code development. Het wordt door het gebruiksgemak en vele functies gezien als de toekomst van applicatieontwikkeling en -beheer. Wanneer u niet meegaat met deze digitale tijd, loopt u snel achter. Terwijl u uw concurrenten alleen maar verder ziet ontwikkelen en doorgroeien. Een bijkomend voordeel van low code development is dat u geen hoge kosten heeft aan dure developers. Uw eigen medewerkers kunnen na wat uitleg zelf werken met het low code platform. Het is veel duidelijker en fijner werken wanneer de flow uitgewerkt is binnen één duidelijke applicatie, dan dat u met verschillende lastige applicaties moet samenwerken en deze moet combineren.

Het beste low code platform

Met een low code platform maakt u het uzelf een stuk makkelijker. U kunt apps eenvoudig ontwikkelen. Ook wanneer u minimale kennis en verstand van code heeft. Hierdoor zullen de ontwikkelkosten sterk afnemen en kan de app gemakkelijker aangepast en verbeterd worden. Outsystems platform helpt uw bedrijf met het bouwen en onderhouden van mobiele en webapplicaties. Zelfs systemen met veel complexiteit kunnen door de juiste aanpassingen – die u notabene zelf uit kan voeren – voldoen aan de vraag die uw potentiële klanten hebben. Ook bestaande systemen en gegevens combineren met nieuwe inzichten en informatie is geen probleem. Ter illustratie: er wordt niks aangepast aan de gegevens van SalesForce en SAP, terwijl er wél een extra applicatielaag wordt toegevoegd. Doordat de verschillende systemen met elkaar verbonden zijn en allemaal op OutSystems werken, staat alles op één applicatie. Dit zorgt zeker voor betere en duidelijkere resultaten.

Het low code platform Outsystems is niet alleen een voordeel voor uw medewerkers. Ook uw klanten zullen de voordelen van dit systeem waarderen. Lastigere business processen kunnen gemakkelijk omgezet worden in een begrijpelijk overzicht. De standaard bouwblokken waar de applicaties mee worden ontworpen, zorgen ervoor dat wensen van bedrijven snel kunnen worden geïmplementeerd.

Grootste voordelen van Outsystems

● Het is eenvoudig om systemen te implementeren en integreren. U zal verstelt staan hoe gemakkelijk het is om alle apps samen te voegen.
● U hoeft geen ontwikkelaars in het bedrijf te hebben door de hoge gebruiksvriendelijkheid van Outsysystems.
● U loopt voor in de digitale transformatie, waardoor u de concurrentie voor kan blijven.
● Het zorgt ervoor dat u en uw medewerkers meer tijd overhouden voor belangrijkere zaken.
● Een optimale digitale ervaring voor uw klanten.
● Veel te dure en moeilijke IT systemen worden vervangen voor een modern platform dat gemakkelijk te beheren is.
● Apps ontwikkelen en implementeren zal met hoge flexibiliteit, efficiëntie en effectiviteit gebeuren.
● Outsystems biedt een hoge snelheid, schaalbaarheid én veiligheid.
● De belangrijkste data worden gemakkelijk en duidelijk bijgehouden om de gebruikerservaring te optimaliseren.

Pellaton stars helpt u graag

Pellaton stars helpt u graag met het realiseren van tijdelijke en/of vaste inzet van consultants voor de realisatie van een low code en Outsystems platform voor uw onderneming. Blijf voorlopen in de digitale transformatie en zo dus ook op uw concurrenten uit de markt. Neem daarom snel contact met ons op. Dan staan we graag klaar voor u.