Bent u consultant met IT-ervaring? Dan heten wij u van harte welkom bij Pellaton Stars. Pellaton Stars is een netwerkcollectief van IT-specialisten. Wij bieden Senior posities bij bedrijven in uiteenlopende branches. Als consultant bij Pellaton Stars werkt u óf vanuit uw eigen onderneming op detacheringsbasis óf we zoeken voor u een geschikte werkgever voor een vaste positie. Bij ons vindt u projecten en opdrachten binnen diverse IT-disciplines.

 

Heeft u ervaring met andere functies binnen de ICT branche? Ook dan kunt u bij ons terecht. Naast IT-professionals zijn wij ook altijd op zoek naar interim managers, projectmanagers, change managers, test managers en architectuur consultants.

Succes
door resultaatgericht samenwerken

Met persoonlijk contact en oprechte aandacht voor onze consultants onderscheiden we ons van andere bureaus.
Bij ons weet u wél hoe tariefstelling en marges in elkaar zitten.
U factureert rechtstreeks aan ons en wij handelen het verder voor u af met de opdrachtgever.

Zelfstandigheid en samenwerking hand in hand

Uzelf als IT-consultant aansluiten bij Pellaton Stars biedt veel voordelen.

Hoewel u volledig zelfstandig blijft, kunt u gebruikmaken van het netwerk van Pellaton Stars

Hierdoor bent u zeker van opdrachten die aan uw wensen voldoen – zowel qua uitdaging als randvoorwaarden. Ook het wisselen van opdrachtgever wordt u vergemakkelijkt.

Door het gevarieerde aanbod aan vacatures bij onze opdrachtgevers is er bijna altijd een job die aansluit op uw doelen, kennis en ervaring

Dat geeft u ruimte om te doen waar uw passie ligt en af te stappen van ‘veilige’ keuzes.

Wij hanteren eerlijke tarieven naar zowel opdrachtgever als kandidaat

Pellaton Stars is van mening dat de professional het meeste profijt moet hebben van de detachering. U zorgt immers voor tevreden opdrachtgevers.

Meld u aan als Pellaton Star

Bent u enthousiast geworden van ons verhaal? Meld u dan aan als zelfstandig consultant bij Pellaton Stars. Wij staan altijd open voor ervaren IT-professionals!

 

Over Pellaton Stars

01. ZELFSTANDIG IT-CONSULTANT

De consultants van Pellaton Stars zijn stuk voor stuk SAP-professionals met jarenlange ICT-ervaring. Sluit u zich aan bij Pellaton Stars, dan behoudt u uw zelfstandigheid en heeft u de voordelen van ons netwerk. Wij organiseren regelmatig bijeenkomsten en kennissessies voor onze consultants om hen op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen binnen SAP, ERP, ICT en projectmanagement. Daarnaast dienen wij ons aan als sparringpartner of vraagbaak over ICT en SAP-gerelateerde onderwerpen.

02. PELLATON STARS PARTNERMODEL

Behoort u tot de top in uw vakgebied? Dan kunt u in aanmerking komen voor de Partner status binnen Pellaton Stars. Deze groep Stars blinken ieder uit in hun eigen specialisme en beschikken over veel kennis en ervaring in het ICT-landschap. Als Pellaton Stars Partner ontvangt u een nóg gunstigere detacheringsmarge, heeft u de eerste keus uit vacatures en krijgt u toegang tot een incentive model. Om toegelaten te worden tot het Pellaton Stars Partnermodel dient u te voldoen aan onze toelatingscriteria.

Voor meer informatie over Pellaton Stars of om u aan te melden voor de partner toelatingsprocedure kunt u contact opnemen via staffing@pellatonstars.nl t.a.v. Marc Bilsen.