Spring naar content

SAP Functioneel Applicatiebeheerder (SD/MM) – regio ‘s-Hertogenbosch

Introductie

Voor onze relatie in de regio ‘s-Hertogenbosch zijn we per direct op zoek naar een SAP Functioneel Applicatiebeheerder (SD/MM). Vast dienstverband.

Organisatie

Gevestigd in de regio ‘s-Hertogenbosch is onze relatie bijna 10 jaar succesvol en gegroeid naar een succesvolle partij met ruim 200 medewerkers. Met vele uitgevoerde SAP implementaties zijn ze een gevestigde partij met focus op SAP, S4/HANA, integratie, beheer, ontwerp en bouw van apps en Business Intelligence. Alles om bedrijfsprocessen te ondersteunen met oplossingen, waar IT voor bedoeld is. Om aan de groeiende klantvraag te voldoen zijn ze op zoek naar versterking. No-nonsense, informeel, oplossingen moeten werken en waarde, zekerheid en kwaliteit bieden tegen acceptabele investering voor klant.

Functie

Je gaat aan de slag als SAP Functioneel Applicatiebeheerder (SD/MM) voor de installaties van onze opdrachtgever bij klanten. Je vertaalt gebruikerswensen naar oplossingen in SAP, je zorgt dat nieuwe functies in gebruik worden genomen bij klant en lost storingen op. Je werkt in een hecht team met ervaren collega’s en je staat voor een prima klantervaring.

Functie-eisen

HBO denk- en werkniveau

Minimaal 5 jaar SAP ervaring in beheer en/of projecten met SD/MM, meer modulekennis (FI/CO, EWM, Hybris Sales) is een pre.

ABAP kunnen lezen is een pre, certificering is een pre.

Goede beheersing van de Nederlandse taal

Aanbod

Een afwisselende baan in een innovatieve werkomgeving. Je werkt samen met enthousiaste collega´s voor kleine en middelgrote SAP users in een hecht team met ervaren collega’s. Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris en genoeg ruimte voor het invullen van eigen wensen c.q. persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

Sander Hollings +31 (0)85 065 46 68

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk

CAPTCHA code