Spring naar content

SAP Finance Projectmanager – Utrecht-Remote

Introductie

Deze Nederlandse start-up wil de beste SAP-consultants en SAP-projectmanagers aan zich binden. Er zijn diverse samenwerkingsmogelijkheden bespreekbaar.

Organisatie

Oprichters hebben een track record in uitgevoerde projecten en zijn zeer ervaren in de belangen van klanten die doelen nastreven in hun IT-systemen in integratie, functies, roll-outs en Total Cost of Ownership. Ze streven lange termijn relaties met klanten na en kijken vooruit wat de noodzakelijke stappen zijn om klantdoelen te realiseren en hebben daar de juiste mensen bij nodig met de juiste ervaring, kennis van zaken en instelling.

Functie

SAP Finance Projectmanager – 8 jaar+ ervaring in planning, uitvoering en met team opleveren van middelgrote tot grote projecten in SAP. Relaties onderhouden met in- en externe belanghebbenden, bepalen en acteren op risico’s en variabelen in projecten (budget, tijd, scope, planning). Gesprekspartner voor beslissers.

Functie-eisen

Reisbereidheid NL, vaardig in Nederlands en Engels, relevante HBO/Universitaire studie, toegankelijke en vriendelijke persoonlijkheid met duidelijke visie op projectmanagement en wat er voor nodig is om doelen te bereiken, service verlenend en scherp op continue verbeteringen in opdrachten en eigen ontwikkeling. Scherp in prioriteiten stellen en waar energie aan te besteden. (Internationaal) reizen in overleg. Ervaring in SAP S/4 HANA (Cloud of On-premise) is een pre.

Aanbod

Werken in deze start-up betekent ondernemingsgeest om succesvol te zijn en te blijven en constante aandacht voor hoe de klant op de beste manier te helpen is om doelen te realiseren. Met een sterke focus op nieuwe techniek en een beroep dat op je wordt gedaan om het beste uit jezelf te halen en je blijvend te kunnen ontwikkelen. 

38-40 urige werkweek, salaris, bonus, lease-auto, werklocatie te Utrecht dan wel klant dan wel thuis, onkostenvergoeding, pensioenvergoeding, laptop/telefoon.

Sollicitatie

Sander Hollings +31 (0)85 065 46 68

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk

CAPTCHA code