Spring naar content

SAP C4C Consultant (Hybris/Cloud for Customer) – regio ‘s-Hertogenbosch

Introductie

Voor onze relatie in de regio ‘s-Hertogenbosch zijn we per direct op zoek naar een ervaren SAP C4C Consultant (Hybris/Cloud for Customer). Vast dienstverband.

Organisatie

Gevestigd in de regio ‘s-Hertogenbosch is onze relatie bijna 10 jaar succesvol en gegroeid naar een succesvolle partij met ruim 200 medewerkers. Met vele uitgevoerde SAP implementaties zijn ze een gevestigde partij met focus op SAP, S4/HANA, integratie, beheer, ontwerp en bouw van apps en Business Intelligence. Alles om bedrijfsprocessen te ondersteunen met oplossingen, waar IT voor bedoeld is. Om aan de groeiende klantvraag te voldoen zijn ze op zoek naar versterking. No-nonsense, informeel, oplossingen moeten werken en waarde, zekerheid en kwaliteit bieden tegen acceptabele investering voor klant.

Functie

Je analyseert klantwensen en je vertaalt deze naar actuele cloud CRM oplossingen binnen SAP en implementeert deze bij klant. Je bent een gesprekspartner voor de klant met betrekking tot het definiëren, analyseren en/of optimaliseren van sales, marketing en/of customer service processen en het beantwoorden van diverse CRM vraagstukken.

Functie-eisen

HBO denk- en werkniveau

Minimaal 5 jaar relevante SAP ervaring waaronder full cycle ontwerp- en implementatie ervaring.

Uitstekende kennis van sales, marketing en customer service processen.

Goede beheersing van de Nederlandse taal

Aanbod

Een afwisselende baan in een innovatieve werkomgeving. Je werkt samen met enthousiaste collega´s voor kleine tot middelgrote SAP users in een hecht team met ervaren collega’s. Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris en genoeg ruimte voor het invullen van eigen wensen c.q. persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

Sander Hollings +31 (0)85 065 46 68