Spring naar content

Recruiter / Sourcer – Breda / remote

Introductie

Pellaton Stars is aan het groeien en dat is goed nieuws! Wij helpen onze klanten met het invullen van IT, Tech en Finance vacatures. Kom jij ons team versterken?

Organisatie

Pellaton Stars is uw partner in het werven en selecteren van de juiste professionals. Of het nu gaat om flexible inzet of voor het invullen van een functie voor een vast dienstverband.

In de huidige economie zijn vaste dienstverbanden echter steeds vaker verleden tijd. Organisaties zetten tegenwoordig liever in op flexibiliteit. Daarom heeft Pellaton Stars een netwerkcollectief ontwikkeld van hoofdzakelijk IT-specialisten maar ook andere expertises zijn welkom.

De consultants van Pellaton Stars zijn stuk voor stuk professionals met jarenlange ICT-ervaring. Met persoonlijk contact en oprechte aandacht voor onze consultants en opdrachtgevers onderscheiden we ons van andere bureaus. Bij ons weet u wél hoe tariefstelling en marges in elkaar zitten.

Functie

Wij zijn op zoek naar hulp om ons recruitment apparaat te ondersteunen. Je gaat je bezig houden met het zoeken naar kandidaten die wij zouden kunnen voorstellen bij onze opdrachtgevers, het doen van 1e interviews, het checken van referenties, het mede kwalificeren van vacatures, het inplannen van interviews en het coördineren tussen kandidaten en onze interne sales personen.

Al met al een rol waarin je veel vrijheid krijgt om je werk te kunnen doen. Je bent de spil binnen het recruitment proces en je kunt je zelf in de loop van de tijd ook nog verder ontwikkelen.

Functie-eisen

Je kennis en ervaring met de ICT, Finance en Techniek markt.
Je hebt minimaal 2-4 jaar relevante werkervaring in het recruitment vak en je bent klant- en resultaatgericht.
Je bent in staat overzicht te houden, proactief en efficiënt tot oplossingen te komen en maakt daarbij gebruik van kennis van collega’s en externe partijen.
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.
Je beschikt over een flexibele en zelfstandige werkhouding en bent initiatiefrijk.

Aanbod

Een tijdelijke aanstelling van 3-5 dagen per week met uitzicht op een vast contract met doorgroeimogelijkheden.
Werken in een enthousiast en dynamisch team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij een succesvolle werkgever.
Het volgen van relevante opleidingen.
Een goed salaris!

Inlichtingen

Wil jij meehelpen met onze groei en wil je samenwerken met onze klanten?

Stuur ons dan je CV en motivatie naar staffing@pellatonstars.nl ter attentie van M. Bilsen.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk

CAPTCHA code