Projectconsultancy

Pellaton Stars ontzorgt opdrachtgevers in hun zoektocht naar kwaliteit. Door de ontwikkeling van een netwerkcollectief voor IT-specialisten, kunnen wij professionals leveren die zowel op tijdelijke- als ook op vaste basis inzetbaar zijn.

Senior IT-consultants. De Pellaton Stars zijn zelfstandige professionals met jarenlange IT ervaring. Ze werken nauw samen binnen diverse IT disciplines. Onze consultants beschikken over ruime ervaring in uiteenlopende branches. Met hun brede kijk op projecten vormen ze een krachtige aanvulling op je interne consultants en projectleden.

Ben je zelf (IT) consultant en wil je op tijdelijke basis ingezet worden? Schrijf je dan hier in.

De werkwijze is eenvoudig de opdracht, verkoop, administratie en begeleiding vallen onder de verantwoordelijkheid van Pellaton Stars. De professional voert het IT project of opdracht uit.

Aantrekkelijke tarieven. Door een minimum aan overhead kunnen wij u aantrekkelijke tarieven berekenen. We rekenen het je graag voor!

De hulp inschakelen van een IT professional? Meld je aan als opdrachtgever.

Wat vinden wij belangrijk?

Korte lijnen en bekende gezichten vinden we belangrijk. Wij geloven in persoonlijk zaken doen waarbij de lange termijn relatie met onze klanten voorop staat!

Met persoonlijk contact en oprechte aandacht voor onze klanten onderscheiden we ons van andere bureaus.

Weet je even niet hoe je aan gekwalificeerde capaciteit voor je IT-project moet komen? Wij helpen je graag verder!

Onze ervaring en ons netwerk binnen de IT-wereld maakt het mogelijk om de beste match te vinden tussen kandidaat en opdrachtgever.