IT Professionals

Ben jij een consultant met IT-ervaring? Dan heten wij je van harte welkom bij Pellaton Stars.

Pellaton Stars is een Recruitment en Consultancy bureau. Wij bieden IT posities bij bedrijven in uiteenlopende branches. Als consultant bij Pellaton Stars werk je óf vanuit je eigen onderneming op detacheringbasis óf we zoeken voor jou een geschikte werkgever voor een vaste positie.

Ben jij een consultant met IT ervaring? Dan heten wij je van harte welkom bij Pellaton Stars.

Heb je ervaring met andere functies binnen de IT-branche? Ook dan kun je bij ons terecht. Naast IT professionals zijn wij o.a. ook altijd op zoek naar interim SAP-consultants, IT managers, IT project managers, IT change managers, test managers en IT architectuur consultants.

Bij ons vind je projecten en opdrachten binnen diverse IT-disciplines.

STARS:

Smart

Trustworthy

Ambitious

Result

Solution

SAP Professionals

Ons netwerk met SAP-professionals heeft zich al jaren bewezen binnen projectomgevingen waarbij hun SAP-kennisgebieden ingezet worden.

Of het nu gaat om het schrijven van code binnen SAP-modules, het technisch of functioneel beheer van applicaties, het testen van SAP of het managen van SAP-projecten, onze SAP consultants hebben hier allemaal ruimschootse ervaring in opgedaan en zijn up to date als het gaat om hun certificering.

Ben je geïnteresseerd in het kennismaken of samenwerken met 1 of meerdere van onze SAP-consultants? Sluit jij je als SAP-consultant graag aan bij ons netwerk? Neem dan contact met ons op zodat wij de mogelijkheden met je kunnen bespreken.

HR Professionals

Pellaton Stars komt bij klanten regelmatig HR aanvragen tegen. Om geen “nee” te hoeven verkopen tegen klanten zijn wij recentelijk gestart met het opbouwen en het uitbreiden van ons netwerk binnen het HR domein.

Dit heeft intussen geresulteerd tot het bemiddelen van HR professionals bij onze klanten en de gestage groei van HR professionals binnen het Pellaton Stars netwerk.

Ben jij zelf HR professional en heb je interesse om je netwerk te vergroten?

Zoek je naar een nieuwe HR uitdaging? En heb je interesse om je netwerk te vergroten?
Neem contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden met je kunnen bespreken. Regelmatig hebben wij HR gerelateerde aanvragen, bijv.: Recruiter, HR Adviseur, C&B specialist, etc.