Pellaton Stars is uw partner in het werven en selecteren van de juiste professionals. Of het nu gaat om flexible inzet of voor het invullen van een functie voor een vast dienstverband.

 

In de huidige economie zijn vaste dienstverbanden echter steeds vaker verleden tijd. Organisaties zetten tegenwoordig liever in op flexibiliteit. Daarom heeft Pellaton Stars een netwerkcollectief ontwikkeld van hoofdzakelijk IT-specialisten maar ook andere expertises zijn welkom.

 

De consultants van Pellaton Stars zijn stuk voor stuk professionals met jarenlange ICT-ervaring. Met persoonlijk contact en oprechte aandacht voor onze consultants en opdrachtgevers onderscheiden we ons van andere bureaus. Bij ons weet u wél hoe tariefstelling en marges in elkaar zitten.

Marc BilsenDirecteur Pellaton Stars
Met onze jarenlange ervaring in de IT-wereld en onze persoonlijke benadering van klant en kandidaat, streven wij naar lange termijnrelaties. Wij gaan verder dan de beste match – wij gaan voor goud(eerlijk).

Visie

Wij geloven in lange termijnrelaties met alle partijen. Daarom investeren wij net zoveel in onze IT professionals als in onze opdrachtgevers.

Meer weten over Pellaton Stars of wilt u kennismaken met ons? Bel of mail gerust. Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen.