Pellaton Stars ontzorgt opdrachtgevers in hun zoektocht naar kwaliteit. Door de ontwikkeling van een netwerkcollectief voor IT-specialisten, kunnen wij professionals leveren die zowel op tijdelijke- als ook op vaste basis inzetbaar zijn.

 

Daarbij geloven we in de kracht van technologie en in innovatie. In digitale oplossingen voor de toekomst.

De schouders eronder

Net zoals we in ons netwerk investeren, investeren we ook in onze opdrachtgevers.
Wij schuiven niet met cv’s.
Met persoonlijk contact en inzichtelijke processen bouwen we aan lange termijn relaties.
Onze ervaring en netwerk binnen de IT-wereld maakt het mogelijk om de beste match te vinden tussen kandidaat en opdrachtgever.

Complexe IT-projecten vragen om helicopterview

Make IT better together.

Senior IT-consultants

De Pellaton Stars zijn zelfstandige professionals met jarenlange ICT-ervaring. Ze werken nauw samen binnen diverse IT-disciplines. Onze consultants beschikken over ruime ervaring in uiteenlopende branches. Met hun brede kijk op projecten vormen ze een krachtige aanvulling op uw interne consultants en projectleden.

Ga voor dé Pellaton Professional

Kiest u voor een Pellaton Star, dan leveren we u een (senior) professional in de breedste zin van het woord. Door jarenlange kennis en ervaring is het inwerktraject van “onze” consultants minimaal. Ze kunnen vrijwel direct aan de slag met uw vraagstuk of project.

Inzichtelijke afspraken

De IT-consultants kunnen in verschillende dienstverbanden voor u werken. Detachering komt het meest voor, maar u kunt ook kiezen voor recruitment of detavast. De verdere werkwijze is eenvoudig: de opdracht, verkoop, administratie en begeleiding vallen onder de verantwoordelijkheid van Pellaton Stars. De zelfstandig ondernemende Star voert het project of de opdracht uit. Door een minimum aan overhead kunnen wij u aantrekkelijke tarieven calculeren. We rekenen het u graag voor!

De hulp inschakelen van een IT-professional? Meld u aan als opdrachtgever. We maken graag kennis met u.