Introductie

-Voor onze klant SHS Systems te Nijkerk zijn wij op zoek naar een Technisch Consultant.

Zet je je graag in voor een tevreden klant? Ben je daarnaast communicatief sterk onderlegd en vind je vrijheid belangrijk in je werk? Dan is SHS Systems op zoek naar jou!

Organisatie

SHS Systems zet zich sinds 1999 dagelijks in om ondernemers in het MKB te helpen bij IT-uitdagingen. Dat doen ze met begrijpelijke oplossingen, heldere overeenkomsten en duidelijke taal.

Functie

Je bent de spil van de organisatie en je bent samen in een team het eerste aanspreekpunt voor alle support-gerelateerde vragen van onze klanten. Je staat de klant professioneel te woord en je draagt zorg voor een correcte en snelle afhandeling, dit kan zowel per telefoon, ticketsysteem, als op locatie zijn. Je probeert zoveel mogelijk de supportvragen zelfstandig op te pakken en op te lossen. Wanneer dat nodig is schakel je binnen het team met specialisten om te komen tot oplossingen. Tevens werk je mee in projecten en changes in onze cloudomgeving. Vrijheid en ondernemerschap binnen de organisatie vinden wij bij SHS belangrijk. Het is een veelzijdige en dynamische functie, waar het zo nu en dan maken van een offerte en het doen van inkoop ook bij de functie kan behoren.

Je denkt proactief mee in het verbeteren van de diensten en producten, je signaleert wensen, knelpunten en trends en je hebt de vrijheid dit zelfstandig of met het team te optimaliseren.

Functie-eisen

Je beschikt over minimaal een afgeronde relevante ICT MBO niveau 4 diploma.

Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring en je bent klant- en resultaatgericht.

Je beschikt over ruime ervaring met Windows omgevingen, Microsoft 365, Exchange, ICT-infrastructuren en netwerken.

Je bent in staat overzicht te houden, proactief en efficiënt tot oplossingen te komen en maakt daarbij gebruik van kennis van collega’s en externe partijen.

Communicatie is je sterke kant.

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.

Je beschikt over een flexibele en zelfstandige werkhouding en bent initiatiefrijk.

ITIL en PRINCE2 ervaring is een pre.

Aanbod

Een aanstelling met uitzicht op een vast contract met volop doorgroeimogelijkheden.

Werken in een enthousiast en dynamisch team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij een succesvolle werkgever.

Het volgen van (ICT)opleidingen.

Een goed salaris!


Inlichtingen

Sander Hollings +31 (0)85 065 46 68

Solliciteren