Introductie

– Opdrachtgever gevestigd te regio Utrecht is nu een aantal jaar succesvol in ontwerp en bouw van apps en webapplicaties die waarde toevoegen aan processen bij klant organisaties. In de SAP markt beschikt opdrachtgever over een aantal mooie referentie klanten. Klant bijstaan met een gedegen mobiele strategie en bijbehorend platform en keuze van de juiste ontwikkeltechniek zijn daarbij belangrijk.

Functie

Je zet je in voor ontwerp en development van Fiori apps en webapplicaties.

Functie-eisen

Ter uitbreiding zoekt men daarom een SAP Mobile Expert met minimaal 3 jaar technische ervaring (SAP Fiori development / UI5 / Node.js) met sterke interesse en drive voor de laatste SAP techniek. Je bent enthousiast, nieuwsgierig en je deelt graag je kennis.

Aanbod

Het aanbod bestaat uit een veelzijdige functie en werkomgeving waarbij je bijdraagt aan ontwerp en development van vernieuwende, moderne apps en webapplicaties bij bestaande en nieuwe klanten met een focus op optimaal gebruik van het SAP Cloud Platform.

Salaris + bonus, mobiliteitsbudget, pensioen, auto, laptop/telefoon. Regelmatige kennis sessies en bijwonen van seminars en events. Of je gaat zelf op het podium staan, dat mag ook natuurlijk.

Inlichtingen

Sander Hollings +31 (0)85 065 46 68

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

CAPTCHA code