Introductie

– Voor onze relatie in de regio ‘s-Hertogenbosch zijn we per direct op zoek naar een SAP BI Teamlead. Vast dienstverband.

Organisatie

Gevestigd in de regio ‘s-Hertogenbosch is onze relatie bijna 10 jaar succesvol en gegroeid naar een succesvolle partij met ruim 50 medewerkers. Met vele uitgevoerde SAP implementaties zijn ze een gevestigde partij met focus op SAP, S4/HANA, integratie, beheer, ontwerp en bouw van apps en Business Intelligence. Alles om bedrijfsprocessen te ondersteunen met oplossingen, waar IT voor bedoeld is. Om aan de groeiende klantvraag te voldoen zijn ze op zoek naar versterking. No-nonsense, informeel, oplossingen moeten werken en waarde, zekerheid en kwaliteit bieden tegen acceptabele investering voor klant.

Functie

Je gaat aan de slag als SAP BI Teamlead. Je treedt op als meewerkend voorman voor je team van SAP BI specialisten. Je herkent wat er nodig is om de services te leveren en je definieert en plant werkzaamheden en verdeelt deze onder je team. Je let scherp op de voortgang om de afspraken met klant compleet en tijdig te kunnen invullen en escaleert tijdig en waar nodig om een goede klant ervaring te kunnen borgen.

Je hebt een rol in de verdere ontwikkeling van competenties op BI gebied van je teamleden (en jezelf) om klanten ook in de toekomst te kunnen ontzorgen want ook hun wensen en omgeving staan niet stil.

Functie-eisen

HBO denk- en werkniveau

Minimaal 5 jaar ervaring in SAP Business Intelligence als Consultant en/of Teamlead: SAP BW / BO / BODS / BI

SAP Analytics Cloud (SAC) ervaring is een pre

Certificering is een pre

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Aanbod

Een afwisselende baan in een innovatieve werkomgeving. Je werkt samen met enthousiaste collega´s voor kleine en middelgrote SAP users in een hecht team met ervaren collega’s. Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris en genoeg ruimte voor het invullen van eigen wensen c.q. persoonlijke ontwikkeling

Inlichtingen

Sander Hollings +31 (0)85 065 46 68

Sollicitatie

Sander Hollings +31 (0)85 065 46 68

Solliciteren