Introductie

– Pellaton Stars is aan het groeien en dat is goed nieuws! Op dagelijkse basis helpen wij onze klanten met het invullen van hun vacatures. Wil jij meehelpen met deze groei en het samenwerken met onze klanten? Stuur ons dan een reactie.

Organisatie

Pellaton Stars is uw partner in het werven en selecteren van de juiste professionals. Of het nu gaat om flexible inzet of voor het invullen van een functie voor een vast dienstverband.

In de huidige economie zijn vaste dienstverbanden echter steeds vaker verleden tijd. Organisaties zetten tegenwoordig liever in op flexibiliteit. Daarom heeft Pellaton Stars een netwerkcollectief ontwikkeld van hoofdzakelijk IT-specialisten maar ook andere expertises zijn welkom.

De consultants van Pellaton Stars zijn stuk voor stuk professionals met jarenlange ICT-ervaring. Met persoonlijk contact en oprechte aandacht voor onze consultants en opdrachtgevers onderscheiden we ons van andere bureaus. Bij ons weet u wél hoe tariefstelling en marges in elkaar zitten.

Functie

Wij zijn op zoek naar hulp om ons recruitment apparaat te ondersteunen. Je gaat je bezig houden met het zoeken naar kandidaten die wij zouden kunnen voorstellen bij onze opdrachtgevers, het doen van 1e interviews, het checken van referenties, het mede kwalificeren van vacatures, het inplannen van interviews en het coördineren tussen kandidaten en onze interne sales personen.

Al met al een rol waarin je veel vrijheid krijgt om je werk te kunnen doen. Je bent de spil binnen het recruitment proces en je kunt je zelf in de loop van de tijd ook nog verder ontwikkelen.

Functie-eisen

Ervaring op het gebied van werving en selectie van IT consultants en professionals.

Engels en Nederland in woord en geschrift.

Aanbod

Werkweek van 3 tot 5 dagen

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan snel!

Wij zullen jouw sollicitatie ook snel en kundig behandelen.

Inlichtingen

Sander Hollings

085 065 46 68

staffing@pellatonstars.nl

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

CAPTCHA code