Introductie

– Voor onze relatie in de regio Eindhoven zijn we per direct op zoek naar een Data Scientist. Vast dienstverband.

Organisatie

Opdrachtgever ondersteunt met inmiddels 30 medewerkers nu 5 jaar opdrachtgevers in energie sector met data en software expertise om de energie transitie mogelijk te maken.


Data analyse vindt plaats middels de laatste techniek en levert waarde op in de vorm van nieuwe inzichten en voorspellingen om beslissingen en investeringen op te baseren. A.I, Machine Learning en IoT worden realiteit en ingezet om deze doelen te bereiken.


Aanhoudende groei en noodzaak om de energie transitie te laten slagen zorgen voor de behoefte aan nieuwe mensen die over de juiste skills, achtergrond en instelling beschikken.

Functie

Je werkt als Data Scientist in het analyseren en inzichtelijk maken van complexe data en je maakt data modellen. Je geeft inzicht in ruwe data en kan dit in begrijpelijke taal communiceren met klant. Je zet je in voor het verder ontwikkelen van de automatiseringsketen bij klanten en je werkt voor vraagstukken in digitalisering.

Functie-eisen

HBO of Universitaire relevante studie met overwegend Beta onderdelen

Minimaal 1 jaar relevante werkervaring in data analyse / data mining / data kwaliteit / data management / data modelleren met gebruik van tools / reporting / visualisatie.

R en/of Python kennis en ervaring

Affiniteit met energie domein is een pre.

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Communicatief: in staat om met klant te overleggen en kennis en inzichten te delen.

Aanbod

Uitdagende functie bij ondernemend bedrijf dat kennis en kunde bundelt om een bijdrage te leveren aan de energie transitie. Moderne techniek, professionele werkomgeving, getalenteerde en gemotiveerde collega’s. Complete arbeidsvoorwaarden met aandacht voor persoonlijke doelstellingen, groei en training.

Inlichtingen

Sander Hollings +31 (0)85 065 46 68

Sollicitatie

Sander Hollings +31 (0)85 065 46 68

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

CAPTCHA code