Introductie

– Voor onze relatie in de regio Eindhoven zijn we per direct op zoek naar een Data Engineer. Vast dienstverband.

Organisatie

Opdrachtgever ondersteunt met inmiddels 30 medewerkers nu 5 jaar opdrachtgevers in energie sector met data en software expertise om de energie transitie mogelijk te maken.


Data analyse vindt plaats middels de laatste techniek en levert waarde op in de vorm van nieuwe inzichten en voorspellingen om beslissingen en investeringen op te baseren. A.I, Machine Learning en IoT worden realiteit en ingezet om deze doelen te bereiken.


Aanhoudende groei en noodzaak om de energie transitie te laten slagen zorgen voor de behoefte aan nieuwe mensen die over de juiste skills, achtergrond en instelling beschikken.

Functie

Je werkt als Data Engineer in het maken en ontsluiten van nieuwe datastromen tussen verschillende IT systemen. Je maakt gebruik van data uit data warehouses, data van sensoren en databronnen op het web. Je koppelt datastromen met de nieuwste (open source) software en (cloud) systeeminrichtingen en realiseert toegang tot legacy systemen. Je zet je in voor het verder ontwikkelen van de automatiseringsketen bij klanten en je werkt voor vraagstukken in digitalisering.

Functie-eisen

HBO of Universitaire relevante studie met overwegend Beta onderdelen

Enkele jaren relevante werkervaring

Configuratie kennis van AWS en/of Google en/of Azure

Affiniteit met energie domein is een pre

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Communicatief: in staat om met klant te overleggen en kennis en inzichten te delen.

Aanbod

Uitdagende functie bij ondernemend bedrijf dat kennis en kunde bundelt om een bijdrage te leveren aan de energie transitie. Moderne techniek, professionele werkomgeving, getalenteerde en gemotiveerde collega’s. Complete arbeidsvoorwaarden met aandacht voor persoonlijke doelstellingen, groei en training.

Inlichtingen

Sander Hollings +31 (0)85 065 46 68

Sollicitatie

Sander Hollings +31 (0)85 065 46 68

Solliciteren