Spring naar content

Consultant Data & Analytics – Utrecht (+klantlokatie)

Introductie

– Deze nieuwe Nederlandse start-up wil de best mogelijke vak ervaren ICT professionals aan zich verbinden die zich prettig voelen in optreden in veelal internationale setting in projecten in de top van het Nederlandse bedrijfsleven (Philips, ASML, Heineken enz.) en die hun skills blijvend willen ontwikkelen.

Organisatie

Oprichters hebben een track record in gedane projecten en zijn zeer ervaren in de belangen van klanten die doelen nastreven met hun IT systemen in integratie, functies, roll-outs en Total Cost of Ownership. Ze streven lange termijn relaties met klanten na en kijken vooruit wat de noodzakelijke stappen zijn om klantdoelen te realiseren en hebben daar de juiste mensen bij nodig met de juiste ervaring, kennis van zaken en instelling. Ze bieden instappers in Data & Analytics de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen.

Functie

Consultant Data & Analytics – vanaf 0 jaar ervaring, analyse van data en ontwikkelen en onderhouden van modellen om voorspellingen te doen, binnen alle geldende wetgeving. Middels training-on-the-job en samenwerking met ervaren collega’s in de juiste omgeving leer je de werkzaamheden.

Functie-eisen

Reisbereidheid Randstad en Zuid NL, vaardig in Nederlands en Engels, relevante Universitaire Beta studie (bijv. Econometrie), theoretische of praktische kennis/ervaring met Python, R en/of SQL. Focus op klant en proces, toegankelijke en vriendelijke persoonlijkheid, service verlenend en scherp op continue verbeteringen in opdrachten en eigen ontwikkeling. Je bent overtuigd van de waarde van Data & Analytics en je wilt er graag in verder.

Aanbod

Werken in deze start-up betekent ondernemingsgeest om succesvol te zijn en te blijven en constante aandacht voor hoe de klant op de beste manier te helpen is om doelen te realiseren. Met een sterke focus op nieuwe techniek en een beroep dat op je wordt gedaan om het beste uit jezelf te halen en je blijvend te kunnen ontwikkelen.

38-40 urige werkweek, salaris, bonus, lease-auto, werklocatie te Utrecht danwel klant danwel thuis, onkostenvergoeding, pensioenvergoeding, laptop/telefoon.

Inlichtingen

Sander Hollings +31 (0)85 065 46 68

Sollicitatie

Sander Hollings +31 (0)85 065 46 68